Vroaam! carrièredag

maandag 21 maart 2011

Vroaam!, de jaarlijkse landelijke carrièredag voor creatieven, vindt plaats op donderdag 31 maart in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De carrièredag met gratis workshops en een informatiemarkt wordt georganiseerd door de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO), de Fotografen Federatie en PANL. Ook startende (foto)journalisten zijn van harte welkom.

Op Vroaam! vinden (startende) creatieven en (3e en 4de jaars) studenten alles en iedereen die maar van enig belang kan zijn voor hun carrière. Op de informatiemarkt zijn beroepsorganisaties, opdrachtgevers, cursusaanbieders, kennisinstituten en fondsen aanwezig. Ook de NVJ/NVF Fotojournalisten is vertegenwoordigd en zal starters informeren over hoe een netwerk als Vers in de Pers kan bijdragen aan de verdere carrière van (foto)journalisten.

Er zijn gratis trainingen, zoals het opzetten van een beroepspraktijk, pitchen, acquireren, sollicitatietraining, designmanagement en het berekenen van tarieven. Sam van Buuren geeft een presentatie over de rol van social media voor (creatieve) ondernemers.

Ook vertellen ervaren creatieven over hun ervaringen als zzp’ er of als creatief in loondienst.
Daarnaast is er de mogelijkheid om je portfolio voor te leggen aan maar liefst 120 beroemde creatieven, galeriehouders en agentschappen.

Aanmelden kan via de site van Vroaam.

Datum:
Donderdag 31 maart 2011
Deur open om 11.00 uur
Eindtijd 17.00 uur

Locatie:
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
1019HC Amsterdam