Met korting naar De Tegel 2011

vrijdag 16 maart 2012

Op 16 april wordt voor de zesde keer De Tegel, de meest prestigieuze journalistieke prijzen van Nederland, uitgereikt. Na de prijsuitreiking is er volop gelegenheid om met vakgenoten bij te praten en nader kennis te maken met vertegenwoordigers uit politiek, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties die nauw bij de media zijn betrokken. Het feest duurt tot middernacht. NVJ-leden ontvangen 50 procent korting op toegangskaarten voor De Tegel.

De Tegel 2011 wordt toegekend aan de makers van de beste productie in de categorieën Nieuws-, Achtergrond- en Onderzoeksjournalistiek, en voor het beste Interview. De categorieën zijn platformonafhankelijk. Daarnaast wordt een Tegel voor het grootste journalistieke talent uitgereikt en is er aandacht voor De Toekomst Prijs, een samenwerking tussen het Stimuleringsfonds voor de Pers en De Tegel. Ga hier naar de nominaties en stem via Facebook.

Borrelen & bijpraten
Het programma start om 20.15 uur (inloop 19.15) met de uitreiking van De Tegels 2011. Voorafgaand aan de bekendmaking van de winnaars zal de juryvoorzitter kort verslag doen van de jurering. Na de prijsuitreiking is er vanaf 21.30 uur volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje met vakgenoten bij te praten of nader kennis te maken met vertegenwoordigers uit politiek, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties die nauw bij de media zijn betrokken. Het feest is om 0.00 uur afgelopen.

NVJ-leden
NVJ-leden kunnen de kaarten bestellen tegen een gereduceerd tarief en betalen € 15,00.
Vers in de Pers-leden betalen slechts € 10,00.

Locatie: Lucent Dans Theater, Den Haag