Coen Verbraak interviewt Job Cohen tijdens de Nacht van de Journalistiek

donderdag 8 september 2011

Meester-interviewer Coen Verbraak zal PvdA-partijleider Job Cohen tijdens de Nacht van de Journalistiek op 24 september aan de tand voelen over diens relatie met de media en de relatie politiek en journalistiek in het algemeen. De twee treffen elkaar in Nieuwspoort voor een publiek van 250 man aanstormend mediatalent. Na afloop van het interview lichten Verbraak en Cohen hun vraag- en antwoordtechnieken toe en kunnen de starters en studenten zelf vragen stellen.

Job Cohen

De Nacht van de Journalistiek is een jaarlijks kennisevenement voor journalistiek talent in de dop, waarbij oude rotten uit het vak hun ervaring belangeloos delen. Dit jaar zijn naast Coen Verbraak en Job Cohen onder andere Max van Weezel, Bram Vermeulen, Kees Berghuis, Derk Marseille, Tanja Jadnanansing, Jan Dijkgraaf en Francisco van Jole van de partij.
Jonge journalisten kunnen onder meer hun interview-, solliciteer-, correspondenten-, Wob-, web- en andere kwaliteiten verbeteren.
De Nacht van de Journalistiek wordt georganiseerd door Vers in de Pers, de jongerensectie van de NVJ en wordt gehouden in Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag op 24 september aanstaande.
Meer informatie is te vinden op www.nvdj.nl