NVJ Carriere Lab 2024: Save the date!

vrijdag 15 november 2024, 17.30 - 21.00

Na het enorme succes van de eerste editie [bekijk de foto's!] organiseert de NVJ opnieuw een spetterende avond voor studenten en starters over hoe je jouw ideale baan vindt als jonge journalist.

Laat je inspireren tijdens break-out sessies waarin jonge journalisten en freelancers hun verhaal delen: van belangrijke carrièrekeuzes tot onmisbare tips voor jouw toekomst. Ook kun je op de banenmarkt direct in gesprek met potentiële werkgevers en opdrachtgevers! Je kunt je cv laten checken door een deskundige en nog veel meer. Als kers op de taart sluiten we af met een inspirerend interview met een verrassende gast.

Dit is jouw kans om je netwerk uit te breiden en de eerste stappen naar je journalistiek carrière te zetten. Dus meld je hieronder gratis aan om zeker te zijn van je plek!

Het programma duurt van 17.30 tot 21.00 uur en na afloop is er een borrel. Meer info over het volledige programma volgt snel.

Gratis naar NVJ Carriere Lab 2024

Als je je aanmeldt, rekenen we erop dat je komt, ook al is deze avond gratis. Wil je iemand meenemen? Laat diegene zich dan even apart aanmelden. We kijken er naar uit je te zien!

Vul hieronder je gegevens in:

 

Tijdens het evenement worden er foto’s gemaakt. Door deel te nemen, geef je toestemming dat deze beelden, waarop jij mogelijk te zien bent, ook later kunnen worden gebruikt voor promotie van toekomstige activiteiten van de NVJ.