Wat vind jij van de NVJ?

maandag 22 mei 2017

De NVJ start deze week met een brede enquête onder leden en niet-leden. De NVJ is benieuwd naar de mening over de vereniging, haar belangenbehartiging, het diensten- en productenpakket en haar rol als pleitbezorger voor persvrijheid en innovatieve journalistiek. Ook kunnen leden (en niet-leden) hun verwachtingen en wensen voor de toekomst kwijt in de enquête.

De NVJ zal de resultaten van haar onderzoek vertalen in haar producten- en dienstenaanbod, zodat deze nog beter aansluiten bij de wensen van de leden. Het laatste ledenonderzoek dateert uit 2013.

NVJ-leden en niet-leden

NVJ-leden ontvangen deze week per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan de enquête. Niet-leden (of oud-leden) kunnen gebruik maken van deze link. Het invullen van de vragenlijst neemt 8 tot 10 minuten in beslag. De enquête is anoniem en de antwoorden zijn strikt vertrouwelijk. 

De NVJ

De NVJ komt op voor de belangen van alle mediaprofessionals, zodat journalisten de mogelijkheid hebben vrijuit te spreken, schrijven en fotograferen. Dat gebeurt onder meer door het afsluiten van cao’s en redactiestatuten, het bieden van juridische bijstand, het bieden van verzekeringen, het organiseren van cursussen en het bieden van een inspirerend netwerk en platform voor alle mediaprofessionals.

Doe mee

Deelname aan de enquête wordt erg op prijs gesteld. Ga hier naar de link