Maak kans op vrijkaarten voor Het Grote Gala van de Media

maandag 20 februari 2017

Journalisten, politici, experts en belangstellingen praten op 6 maart tijdens Het Grote Gala van de Media  over het brandend actuele thema: populisme! Met o.a. Sylvana Simons, Tofik Dibi, Danny Ghosen, Aldith Hunkar en Rocky Tuhuteru.  Wil je deze avond bijwonen? Maak als NVJ-lid kans op vrijkaarten. Schrijf je snel in, want op is op.

Het Grote Gala van de Media de opvolger van het succesvolle Het Grote Interviewgala, en avondvullend programma in de Amsterdamse Stadsschouwburg op initiatief van Frénk van der Linden en Freddy van Thijn.  

Populistische partijen lijken Europa te veroveren en populistische en populaire sites doen hun best om gecompliceerde onderwerpen in oneliners samen te vatten, zo spannend mogelijk te presenteren en zo vlot mogelijk te laten consumeren. Wat doen de media? De social media, de nieuwe media, de klassieke media? Wat is de samenhang tussen populisme en de beeldvorming in de media? Hoe kijken de ons omringende landen naar de manier waarop het hier toegaat? En - met de verkiezingen voor de deur - hoe gaat de politiek om met die media?

Sylvana Simons houdt in haar keynote speech de media een spiegel voor. Verder met: Tofik Dibi, voormalig politicus GroenLinks, Avinash Bhikie politiek verslaggever Nu.nl, Hulya Cigdem, journalist en auteur De Importbruid, Danny Ghosen, journalist NTR, Ghieslaine Guardiola, performer, presentator BNN-Vara en BIND, Aldith Hunkar, multimedia journalist, Diana Matroos, journalist BNR en RTL, Simone Weimans, journalist, presentator NOS Journaal en Rocky Tuhuteru, oudpresentator Langs de Lijn, lid van de Raad voor Cultuur.

Datum tijd en locatie:

Vrijkaarten via de NVJ

Maak nu kans op een vrijkaart voor deze avond. Via de NVJ zijn 20 vrijkaarten gereserveerd voor haar leden (per inschrijving 2 vrijkaarten). Schrijf je hier in voor de vrijkaarten 

N.B. Geen vrijkaart meer over en toch interesse? Schrijf je dan in op de website van de Stadsschouwburg.