Loopbaan in beweging

maandag 17 februari 2014

Ben je op zoek naar een andere werksituatie? Wil je juist blijven en streef je naar meer verdieping en specialisatie? Of zoek je misschien je toekomst buiten de mediasector? NVJ Academy en Media Movers, het loopbaanbureau voor mediaprofessionals, organiseren op 25 februari Loopbaan in Beweging. Dit event combineert jouw ambities en kansen op de arbeidsmarkt met de trends en ontwikkelingen in de mediasector. Je krijgt antwoord op de vraag wat je perspectieven voor de toekomst zijn.

Tijdens Loopbaan in Beweging word je in een ochtend bijgepraat over de arbeidsmarkt binnen de mediasector, hoe de sector er op dit moment feitelijk voorstaat, wat de trends zijn, de technologische ontwikkelingen en waar de kansen liggen. Aansluitend wordt de vraag beantwoord wat je als mediaprofessional kunt doen om zo aantrekkelijk mogelijk te zijn binnen de arbeidsmarkt, of dat nu voor je huidige werkgever geldt, of dat je een andere functie of baan ambieert. En hoe belangrijk is het om jezelf voor te bereiden op de toekomst als je al een baan hebt en niets te vrezen hebt?

Media Movers is het enige bureau voor outplacement en loopbaancoaching dat zich specifiek richt op de Nederlandse uitgeverij- en mediasector. Enkele klantervaringen:

  • “Fijn dat ik handvatten krijg hoe ik verder kan.”
  • “Dank je wel voor je bruikbare adviezen.”
  • “Ik weet dankzij ons gesprek dat ik blij ben met wat ik doe. Maar ik zal zeker aan mijn ambities blijven werken.”
  • “Intensief, maar zeer de moeite waard.”

Wil je alvast enkele tips en trucs lezen? Klik dan hier

De kosten voor het loopbaanevent zijn € 7 euro voor NVJ-leden en € 10 voor niet-leden. Het aantal plaatsen is beperkt, dus vol=vol.

Het event vindt plaats op dinsdag 25 februari vanaf 9 uur inloop, start 9.30 uur einde 12.00 uur in het Hotel Breukelen, Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen. Alle mediaprofessionals zijn welkom. Aanmelden kan via NVJ Academy