Career at the Castle: laagdrempelig loopbaanadvies voor iedereen

donderdag 27 juni 2013

Onder het motto: ‘loopbaanadvies voor iedereen’ gaan op 30 juni 60 loopbaanadviseurs met 300 werkzoekenden aan de slag. Tijdens een picknick op het gazon voor het kasteel op landgoed Zonheuvel in Doorn komen zaken aan bod, zoals beter gevonden worden op Linkedin, het maken van een overtuigend CV, oefenen met solliciteren, inspiratie vinden om door te zetten. Maar ook het oefenen van je elevator pitch en tips om succesvol te netwerken. Het evenement Career at the Castle is een initiatief van Talent & Result Media B.V. en wordt ondersteund door de NVJ en de NVJ Academy.

Op zoek naar een (andere) baan, maar even niet weten waar je moet beginnen. Je start je zoektocht op internet, komt diverse gespecialiseerde bedrijven tegen, maar ziet door de bomen het bos niet meer. En dan de kosten. Wat krijg je voor je geld?

Veel werkzoekenden zijn in deze economisch zware tijd gebaat bij ondersteuning bij het vinden van werk. Veel loopbaanadviseurs zijn voor het evenement Career at the Castle bereid gevonden om een middag hun kennis met werkzoekenden te delen. Werkzoekenden – met of zonder werkervaring – kunnen bij ervaren loopbaanadviseurs tips ophalen om (weer) aan het werk te komen.

Omdat de loopbaanadviseurs vrijwillig deelnemen wordt er geen entreegeld gevraagd, maar volstaat waardebepaling achteraf. De prijs bepaal je dus zelf. Dat betekent dat je van tevoren nadenkt wat het je waard is om deel te nemen: de gedeelde kennis, inspiratie, de tips die je ontvangt, de netwerkcontacten, de locatie, et cetera. Aan het einde van de dag reken je af wat je het waard vond.

Meer informatie en aanmelding: www.careeratthecastle.nl
Meld je direct aan, want het aantal plaatsen is dus gelimiteerd.

Career at the Castle
Datum: 30 juni van 14.00 tot 17.00 uur
Locatie: Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, Doorn